Serveis públics

Tot i el tamany del municipi Rajadell disposa d’un consultori mèdic situat al nucli antic. El metge passa consulta tots els dilluns de 13:00 a 14:00 i dijous de 18:00 a 19:00, la infermera els dimecres al matí. Donades aquestes característiques per a les urgències mèdiques s’han de desplaçar al CAP de Sant Joan de Vilatorrada les 24 hores del dia.

Rajadell també disposa d’una farmàcia. La farmàcia Cristina Torner està situada a la barriada de l’Estació. Obre els tots matins laborables, les tardes de dilluns i divendres, i el matí del dissabte.

Rajadell també disposa d’altres serveis. Correus obre a l’edifici de ferrocarril de dilluns a divendres de 12:00 a 12:30. La Biblioteca el Pati situada a l’antic edifici de l’escola de Rajadell acull activitats per a la gent gran. A prop d’aquest edifici s’ha construït per als més menuts un parc infantil dins del nucli de Rajadell també podem trobar una Pista poliesportiva al nucli dels Molins, i Una Sala polivalent al nucli antic. Per últim,a la plaça de l’església podem trobar el Museu Pinacoteca de Rajadell, un lloc de visita indispensable pel turisme.

Pel que fa a la recollida de deixalles el Rajadell disposa de contenidors de residus classificats segons vidre, paper i envasos. A més la deixalleria mòbil que recorre els pobles de la comarca també s’acosta al municipi per a tal de que els seus ciutadans en puguin fer ús.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s